Aanbod

In Cruquiuswerf komen 122 huurappartementen, verdeeld over 5 gebouwen. De gebouwen staan in een prachtige waaiervorm waardoor je vanuit bijna elk appartement zicht hebt op de kade, het water of het groene binnengebied. De laatste 73 appartementen liggen verdeeld over de gebouwen G, K en L en gaan op 21 mei in verhuur. Het aanbod varieert van 2 Studio's, 13 Tweekamerappartementen, 32 Driekamerappartementen en 24 Vierkamerappartementen. De appartementen hebben een grootte van circa 46 tot maar liefst 110 m2. Hieronder kun je je alvast oriënteren op het appartement van jouw keuze. 

De verhuur van de laatste 73 appartementen start op vrijdag 21 mei om 10.00 uur en loopt tot maandag 31 mei, 10.00 uur. Schrijf je alvast in als geïnteresseerden om direct op de hoogte te zijn zodra de verhuur is gestart. Van de 73 appartementen zijn er 5 appartementen gereserveerd voor leerkrachten en zorgpersoneel werkzaam in Amsterdam. Meer informatie over hoe je daar in aanmerking voor komt lees je hier

Inkomenstoets

Aan de hand van deze inkomenstoets kan je op basis van jouw bruto-inkomen een indicatie krijgen van jouw mogelijkheden ten opzichte van een opgegeven huurprijs.
Kijk hier voor de exacte inkomens- en toetsingscriteria.
,-
,-
,-

Vul de bovenstaande gegevens in en kom erachter of je de woning kan huren.