Gezellig Amsterdam Oost op loopafstand

Cruquiuswerf ligt in het gezellige Amsterdam Oost. Binnen enkele minuten sta je in de Javastraat of het Oosterpark. Heerlijk centraal! Breng een bezoekje aan de Dappermarkt voor een kopje koffie, leuke vintage- of modewinkel of fijn café. Dat alles te midden van de vele roti-keukentjes, toko's en Mediterrane warenhuisjes en groentewinkels die er al zaten. Die mix is perfect en trekt ook een steeds breder en stadser publiek, midden in het culturele Amsterdam. Ook voor kinderen is het hier fijn wonen. Er zijn verschillende parken én speelplekken, zoals Jeugdland dichtbij. 

Omringd door water

Omringd door water

Cruquiuswerf ligt in de 'bocht' van het eiland, en wordt omgeven door aan de ene kant het Amsterdam-Rijnkanaal (daar waar het kanaal uitmondt in het IJ) en aan de andere kant de Nieuwevaart op weg naar de stad. Maak na een drukke dag een wandeling langs de kade en kom helemaal tot rust. De 12 appartementengebouwen staan in een elegante waaiervorm, waardoor je vanaf (bijna) ieder balkon zicht hebt op de kade. Een aantal appartementen heeft het balkon aan de voorkant zitten. Hier geniet je van een prachtig weids uitzicht over het water!

Super centraal

Super centraal

Met enkele minuten ben je bij de pont op het Azartplein (naast Loods 6 op de KNSM Laan) en vaar je in 5 minuten zo naar Noord! Ook de bus en tram zijn dichtbij. Neem bijvoorbeeld buslijn 22 of 65 of tramlijn 7 of 14. Zo ben je overal dichtbij! En houd je van fietsen? Dan ben je met 10 minuten fietsen bij het Muiderpoortstation, of in hartje Amsterdam.

Update: Alle woningen zijn verhuurd. Mochten de woningen in de toekomst weer in de verhuur gaan, dan worden ze gepubliceerd op de website van vb&t Verhuurmakelaars.