Hier krijg je echt waar voor je geld!

Evan Bruner is een van de toekomstige bewoners van Cruquiuswerf. Eind september verhuist hij naar zijn gloednieuwe driekamerappartement. Met veel enthousiasme vertelt hij waarom hij voor dit appartement is gevallen. 

“De locatie is perfect, dicht bij het gezellige centrum van Amsterdam en toch heel rustig. Ook vind ik het erg fijn dat het park dichtbij is zodat ik lekker buiten kan sporten.”

“Het gebouw is modern en het appartement voldoet aan al mijn wensen. Huren biedt veel flexibiliteit maar het is moeilijk om iets te vinden in Amsterdam in deze categorie. Hier krijg je echt waar voor je geld. De kwaliteit en ruimte die je hier krijgt vind je niet snel ergens anders.” 

Evan woont sinds een aantal jaar in Amsterdam en komt uit Amerika. Hij is Projectmanager duurzame financiering. “Cruquiuswerf voelt echt als een goede plek om te aarden voor mij. Ik woon nu als expat zo’n 2,5 jaar in Amsterdam en ik ben al een aantal keren verhuisd. Dit appartement is de perfecte opstap om een echt thuis te maken voor mijzelf. Ook vind ik het erg fijn dat het appartement 2 slaapkamers heeft, zodat ik nog een logeerkamer heb en extra ruimte, mocht dat in de toekomst nodig zijn.”

“Ik heb er erg veel zin in om mijn nieuwe appartement te betrekken en de buurt te gaan ontdekken. Ik heb begrepen dat er veel leuke hotspots te vinden zijn. Die ga ik graag allemaal eens uitproberen”, sluit Evan zijn verhaal af. 

Ook huren op Cruquiuseiland? Er zijn nog enkele driekamer en vierkamer appartementen beschikbaar. Bekijk hier het actuele aanbod.